€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Maxicosyhanger eekhoorn
Aantal: 1
Uw prijs
19,50

Maxicosyhanger eekhoorn

Artikelnr 41010
Levertijd direct leverbaar
€ 19,50

Hang dit leuke en zachte eekhoorntje met zijn mooie krulstaart, aan de maxicosi, kinderwagen of box en zie hoeveel er te ontdekken valt voor een baby! Een rammeltje, knisper, een zacht stofje en het blaadje en het nootje bungelen heen en weer. Interessant ook voor onderweg.

Leerdoelen Fijne motoriek, Onderzoeksdrang
afmeting:ca 27 cm
EANcode 4001190410101

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.