€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Hangfiguur Eerste Sleutelhanger
Aantal: 1
Uw prijs
15,95

Haba Hangfiguur Eerste Sleutelhanger

Artikelnr 306453
Levertijd Direct leverbaar
€ 15,95

Deze hangfiguur eerste sleutelbos van Haba (306453) heeft veel spannende elementen om te ontdekken. De veelkleurige sleutelbos zorgt zowel thuis als onderweg voor veel afwisseling en een goed humeur. Een spiegeltje, belletje en knisperfolie.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Onderzoeksdrang, Gevoel en impuls
EANcode 4010168259062

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.