€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Rollend wiel monochrome
Aantal: 1
Uw prijs
35,95

Grimm's Rollend wiel monochrome

Artikelnr 93010
Levertijd Direct leverbaar
€ 35,95

Dit groot rollend wiel van het Duitse merk Grimm's is uitgevoerd in zwart/wit, monochrome kleuren. In het wiel bevinden zich 3 grote gekleurde ballen: geel, rood en blauw. Deze 3 gekleurde houten ballen kunnen niet uit het wiel. Als het wiel over de grond wordt gerold maakt het een leuk geluid, waardoor je kleintje geactiveerd zal worden om er achteraan te gaan kruipen. De zwart-wit lijn van Grimm's is geinspireerd door het Modernisme en Functionalisme. Het is erg leuk om het zwart-wit speelgoed van Grimms te combineren met de felgekleurde items van Grimm's

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Grove motoriek en beweging, Concentratie, Behendigheid
Materiaal:lindehout en beukenhout
Hoogte:15,5 cm.
Diameter:15 cm.
EANcode 4048565930109

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!