€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Mini dansende César
Aantal: 1
Uw prijs
14,95

Mini dansende César

Artikelnr 86875
Levertijd Direct leverbaar
€ 14,95

Niet alleen hondenliefhebbers zullen direct vallen voor deze guitige dansende hond César van Lilliputiens. Een zeer schattig beestje voor in de box, want als je eraan trekt, trilt hij dansend weer terug in zijn originele vorm. De stoffen die gebruikt worden variëren in structuur, zoals bijvoorbeeld zacht als fluweel, maar ook gebreide stoffen zijn gebruikt bij deze mini dansende César van Lilliputiens. Dit is goed voor de tactiele waarneming van uw kindje, dat zo kan ontdekken dat alles anders voelt! Lilliputiens is een merk dat hier eigenlijk altijd met zorg aandacht aan besteed. César zelf is ook nog eens heerlijk zacht, wat een lief vriendje voor in de box!

Leerdoelen Geen
Materiaal:polyester
Afmetingen:ca. 20 cm
EANcode 5414834868753

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.