€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Tuimelaar Ophelie de kip
Aantal: 1
Uw prijs
25,95

Tuimelaar Ophelie de kip

Artikelnr 86837
Levertijd direct leverbaar
€ 25,95

Als baby is het fantastisch om op je buikje te liggen en dan naar deze vrolijke kip te kijken. Kip Ophelie van Lilliputiens tuimelt als je haar aanraakt. Dit is meteen een goede oefening voor het versterken van de nekspiertjes van een jonge baby. Ook het ontdekken van oorzaak/ gevolg is geweldig. Als Ophelie heen en weer beweegt, maakt ze een mooi geluidje en lijkt het alsof ze iets van de grond afpikt.

Leerdoelen Grove motoriek en beweging, Onderzoeksdrang
afmeting:ca 15 x 16 x 9 cm
materiaal:stof, wasbaar aan de oppervlakte met vochtige doek
EANcode 5414834868371

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.