€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grijprammelaar Ophelie
Aantal: 1
Uw prijs
25,95

Grijprammelaar Ophelie

Artikelnr 86787
Levertijd Direct leverbaar
€ 25,95

Deze kip grijprammelaar van Lilliputiens rammelt er vrolijk op los als je hem vast pakt aan een van de handgrepen. In het hoofd van de kip zit nl. een mooi piepgeluid verstopt. In het midden verbergt de kip een klein eendje, welke makkelijk is vast te pakken door kleine grijpgrage handjes. Het kleine eendje heeft een mooi zacht rammeltje . Het eendje kan in en uit de kiprammelaar gehaald worden. Ook zit er in één van de vleugels en in één van de handgrepen knisperpapier verwerkt.

Leerdoelen Grove motoriek en beweging, Gevoel en impuls
Afmeting:17cm. x 11 cm
EANcode 5414834867879

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.