€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Sleutelbos Boerderij
Aantal: 1
Uw prijs
29,95

Sleutelbos Boerderij

Artikelnr 86780
Levertijd Direct leverbaar
€ 29,95

Deze sleutelbos met vrolijke boerderijbeesten, is prachtige ontdekspeelgoed voor de allerkleinsten. Elk diertje heeft zijn eigen stofje/textuur en een heleboel activiteiten of prettige geluiden in petto. Het kuikentje zit in een ei verstopt, het ei knispert en je kunt het kuikentje aan een elastiek op en neer laten springen. De vos heeft een quietsch, welke je in moet drukken om een geluidje te horen. Het kipje maakt een piepgeluidje als je hem op en neer schudt. De haan heeft een rammel in zijn hoofd en de staart is van knisperpapier voorzien en een spiegel op zijn achterhoofd. De hond heeft een lampje in zich verstopt, zo gauw je over zijn neus aait gaat deze branden. Deze sleutelbos knoop je makkelijk vast aan de maxi-cosi, wandelwagen of box of aan het autostoeltje.

Leerdoelen Gevoel en impuls, Grove motoriek en beweging, Onderzoeksdrang
EANcode 5414834867800

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.