€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Louise Activiteten-eenhoorn
Aantal: 1
Uw prijs
35,95

Louise Activiteten-eenhoorn

Artikelnr 86779
Levertijd direct leverbaar
€ 35,95

Louise is een lieve eenhoorn waar heel veel aan te ontdekken valt. Luister maar als ze met haar hoofd schudt, en zoek waar het uiltje verstopt zit. Ringen om op te bijten, een mooie vlinder die knispergeluidjes maakt, een spiegeltje om in te kijken en als je met haar hoefje schudt, hoor je een vogelgeluid. Louise is gemaakt van verschillende stofjes die interessant zijn om te voelen. Veel ontdekplezier verzekerd dus!

Leerdoelen Onderzoeksdrang
afmeting: 28 cm
EANcode 5414834867794

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.