€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Louise piramide
Aantal: 1
Uw prijs
42,50

Louise piramide

Artikelnr 86746
Levertijd Direct leverbaar
€ 42,50

Deze stapeleenhoorn is leuk om uit elkaar te halen en om weer opelkaar te stapelen in de juiste volgorde. Ook is het leuk voor een jong kind om de diverse ringen vast te houden en te ontdekken wat erin verstopt zit. In de ene ring zit een belletje of knispergeluid of een rammeltje en aan de onderkant van Louise Eenhoorn zit een spiegel, waar je jezelf in kunt bekijken.

Leerdoelen Ordenen, Gevoel en impuls, Fijne motoriek
MateriaalPolyester en Katoen
Afmeting 30x17x25 cm
EANcode 5414834867466

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.