€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Albert ontdekkingsolifant
Aantal: 1
Uw prijs
34,95

Albert ontdekkingsolifant

Artikelnr 86738
Levertijd Direct leverbaar
€ 34,95

Deze ronde activiteitenolifant van het merk Lilliputiens (86738) heeft een doorsnede van zo'n 15 cm. Hij is erg leuk om in de box te leggen of op de grond zodat een kindje er fijn bij kan zitten. Met Albert de olifant om zich heen, kan het kind alle verschillende activiteiten goed ontdekken. Wat er onder andere te ontdekken valt: een spiegel, een knisperblad, een trilbeestje,een piepsnaveltje....en dan natuurlijk die lange slurf waar een echt olifantengeluid uitkomt als je erin knijpt. Stoffenspeelgoed van Lilliputiens is met erg veel oog voor detail afgewerkt. De gebruikte materialen zijn altijd van een mooie en goede kwaliteit.

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Gevoel en impuls, Fijne motoriek
Afmetingen:15 cm doorsnee
EANcode 5414834867381

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.