€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Spiegel Albert de olifant
Aantal: 1
Uw prijs
29,95

Spiegel Albert de olifant

Artikelnr 86566
Levertijd Direct leverbaar
€ 29,95

Albert de olifant als spiegel voor in de box of in de auto. Een lief en vrolijk olifantje waaraan je vanalles kunt ontdekken! In zijn pootjes zitten allerlei verrassingen verborgen zoals knisperpapier en een rammeltje. Zijn staartje is elastisch en aan zijn slurf zit een labeltje, dat is het water dat hij om hoog blaast. In zijn lijfje zit een prachtige grote ronde spiegel waar je als baby jezelf in kunt bekijken. Later ook erg leuk in de auto! Dan bevestig je de spiegel aan de stoel (van bestuurder of bijrijder) zodat het kindje zichzelf kan zien en zo lekker kan oefenen in grimassen en verschillende emoties. Langzaamaan gaan kinderen ontdekken dat ze naar zichzelf kijken en onderscheid maken tussen 'ik' en 'de ander'. Een mooi cadeau voor een baby, maar zeker ook voor een dreumes en peuter daarna nog leuk om te gebruiken. Stoffenspeelgoed van Lilliputiens is met erg veel oog voor detail afgewerkt. De gebruikte materialen zijn altijd van een mooie en goede kwaliteit.

Leerdoelen Geen
Type kindAlle kinderen
Afmetingca 26 x 22 cm
EANcode 5414834865660

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.