€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Roodkapje
Aantal: 1
Uw prijs
38,25

Roodkapje

Artikelnr 86158
Levertijd Direct leverbaar
€ 38,25

Roodkapje veranderd in een handomdraai in grootmoeder door eenvoudig haar jurkje om te klappen! Klap de muts van groetmoeder om en zij veranderd in de boze wolf. Met deze mooie pop van Lilliputiens kun je het hele sprookje van Roodkapje en de boze wolf aanschouwelijk vertellen met een pop!

Leerdoelen Geen
MateriaalPolyester
Type kindAlle kinderen
Afmeting15 X 15 X 17 cm.
EANcode 5414834861587

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.