€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens activiteitenslinger Stella
Aantal: 1
Uw prijs
29,99

Lilliputiens activiteitenslinger Stella

Artikelnr 83429
Levertijd Direct leverbaar
€ 29,99

Deze stoffen activiteitenslinger Stella (83429) het hertje van Lilliputiens bestaat uit allemaal losse ringen, welke leuk zijn om te gaan ontdekken door je kleintje. Het is een speeltje wat makkelijk kan worden vastgehouden door je kleintje met zijn kleine knuistjes. Je kleintje zal graag op ontdekking gaan met deze activiteitenslinger, de losse ringen zijn makkelijk inelkaar te lussen. Stella heeft veel te ontdekken, oren en voeten met knisper, een hoofd met een rammel, een bijtring en een magneet. En de diverse stofjes en lintjes met diverse texturen zal de zintuigen van je kleintje prikkelen. Ook kun je Stella makkelijk ergens aan bevestigen, maxicosy, kinderwagen of box.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Onderzoeksdrang, Klank en ritme, Gevoel en impuls, Fijne motoriek, Concentratie
Afmeting: 32 x 15 x 8 cm
Wasadvies:wolwas programma 30 gr.
EANcode 4006942814008

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.