€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Ontdekkingstoekan Pablo
Aantal: 1
Uw prijs
31,50

Lilliputiens Ontdekkingstoekan Pablo

Artikelnr 83236
Levertijd Direct leverbaar
€ 31,50

Laat je kleintje allerlei leuke structuren en prikkels ontdekken met de Ontdekkingstoekan Pablo van Lilliputiens (83236)! Deze zachte knuffelbal bevat allerlei leuke speeltjes, structuurtjes en geluidjes, perfect voor jonge kinderen om lekker te ontdekken en hun zintuigen te prikkelen. Aan de buitenkant zit een koord met een houten kraal, een zachte toekan om te knuffelen en een bijtring voor doorkomende tandjes. Vouw de bal open, en daar vind je een klein kindveilig spiegeltje en een kleiner toekan knuffeltje, dat je uit zijn nestje kunt plukken en weer terug kunt stoppen. De ontdekkingstoekan is een superleuke toevoeging in elke box en op elk speelkleed, en is speciaal ontwikkeld om spelenderwijs de onderzoeksdrang van kinderen te stimuleren.

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Fijne motoriek
Afmetingen:14 x 14,5 x 14 cm
EANcode 5414834832365

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.