€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens activiteitenpaneel Radio Anais
Aantal: 1
Uw prijs
37,50

Lilliputiens activiteitenpaneel Radio Anais

Artikelnr 83181
Levertijd Direct leverbaar
€ 37,50

Spelen in de box is een feestje met dit mooie houten activiteitenpaneel van Radio Anaïs van Lilliputiens (83181)! Op het paneel is van alles te ontdekken en te friemelen; knopjes om in te drukken, stukjes die bewegen, een spiegeltje en een rammelpoppetje van flamingo Anaïs! Het paneel is gemakkelijk te bevestigen aan de zijkant van de box met drie lussen met klittenband. Speel je wijs en ontdek alles wat er op dit paneel in vrolijk radio thema te beleven is!

Leerdoelen Fijne motoriek, Concentratie, Behendigheid
Afmetingen:ca. 30 x 22.5cm
Materiaal:Hout & Polyester
EANcode 5414834831818

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.