€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens activiteitenpaneel Brandweerwagen
Aantal: 1
Uw prijs
38,95

Lilliputiens activiteitenpaneel Brandweerwagen

Artikelnr 83180
Levertijd Direct leverbaar
€ 38,95

Taa-tuu, taa-tuu! Spelen in de box is een feestje met dit mooie houten activiteitenpaneel van de brandweer van Lilliputiens (83180)! Op het houten paneel is een mooie grote brandweerauto afgebeeld, waar alle dieren in mee mogen rijden naar de brand! Er valt vanalles op dit paneel te ontdekken en te friemelen; knopjes om in te drukken, stukjes die bewegen, een spiegeltje, een kiekeboe-raampje en een rammelpoppetje van een neushoorntje! Het paneel is gemakkelijk te bevestigen aan de zijkant van de box met drie lussen met klittenband. Speel je wijs en ontdek alles wat er bij de brandweer te beleven is!

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Fijne motoriek
Materiaal:Hout en Polyester
Afmetingen:30 x 22,5 cm
EANcode 5414834831801

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.