€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Anatole rolt zich op
Aantal: 1
Uw prijs
64,50

Lilliputiens Anatole rolt zich op

Artikelnr 83069
Levertijd Direct leverbaar
€ 64,50

Anatole de krokodil van Lilliputiens (83069) zorgt er met zijn lange, zachte lijf voor dat je kindje helemaal veilig omringd wordt! Met al zijn kleurtjes en textuurtjes, het spiegeltje en de knisperstofjes biedt hij volop ontdekplezier en stimulering, en vormt hij tegelijkertijd een veilige afgebakende ruimte voor je kleintje om in te spelen. Anatole kan gebruikt worden als boxbeschermer, randbeschermer, als afbakening op de grond of gewoon om lekker me te knuffelen!

Leerdoelen Onderzoeksdrang
Afmetingen:230 cm lengte
Materiaal:Polyester
EANcode 5414834830699

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.