€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Georges handpop
Aantal: 1
Uw prijs
17,95

Lilliputiens Georges handpop

Artikelnr 83057
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,95

Eeeeeen hebbes! De George handpop van Lilliputiens is ontzettend leuk! George heeft aan zijn rechterhand een koordje met het hoofd van een pinguin eraan die gezellig knispert. Kan jij hem pakken? George lacht lief naar je en heeft maakt een klingelend geluid wanneer je hem optilt of beweegt. Op zijn buikje zit een spiegeltje waar je jezelf in kunt zien. Zijn staart is lekker harig en onwijs zacht! Heel veel speelplezier gegarandeerd.

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Gevoel en impuls
Grootte George:22 cm x 13 cm
EANcode 5414834830576

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.