€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Anais handpopje
Aantal: 1
Uw prijs
17,99

Lilliputiens Anais handpopje

Artikelnr 83056
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,99

Eeeeeen hebbes! De Anaïs handpop van Lilliputiens is ontzettend leuk! Anaïs de falmingo heeft aan haar linkervleugel een koordje met het hoofd van een van haar baby's eraan die gezellig knispert als je hem vastpakt. Kan jij hem pakken? Anaïs lacht lief naar je en heeft maakt een klingelend geluid wanneer je hem optilt of beweegt. Op haar buikje zit een spiegeltje waar je jezelf in kunt zien. Haar poten zijn mooi rood en helemaal versierd met gouden glitters en haar vleugels zijn heerlijk zacht Heel veel speelplezier gegarandeerd.

Leerdoelen Geen
EANcode 5414834830569

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.