€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Anais en haar babies
Aantal: 1
Uw prijs
44,95

Lilliputiens Anais en haar babies

Artikelnr 83038
Levertijd Direct leverbaar
€ 44,95

Een prachtig roze flamingo Anaïs van Lilliputiens. Haar vacht is zo zacht als fluweel, ze heeft kettingen om waar je op kunt bijten, haar benen zijn versierd met glitters, haar vleugels knisperen, haar bek kan open en dicht en in haar hoofd zit een belletje die gezellig rinkelt wanneer je die beweegt. De flamingo van Lilliputiens heeft 3 schattige kuikentjes. 1 kuikentje heeft een fijne bijtring, de ander een spiegeltje en de derde een heerlijk zachte vacht. Zijn de kuikentjes van Lilliputiens moe geworden? Stop ze in de buik van de mama Flamingo! De Flamingo zit vol met verrassingen om te ontdekken en om mee te spelen. Mogen ze bij jou op je kamer slapen?

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
Afmetingen grote flamingo:ca. 22 cm x 17 cm
EANcode 5414834830385

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.