€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Alice Handpopje
Aantal: 1
Uw prijs
17,99

Lilliputiens Alice Handpopje

Artikelnr 83026
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,99

Hebbes! Dit leuke vosje van Lilliputiens (83026) is niet alleen superleuk om mee te knuffelen, maar je kunt van de achterkant je vingers in de voorpootjes stoppen om haar tot leven te laten komen en als handpop te gebruiken! Het kleine vosje Alice heeft een belletje als je haar rammelt, een spiegeltje op haar buik en aan een van haar pootjes hangt een grappig pluizig roze uiltje, dat knispert als je er naar grabbelt. Genoeg te ontdekken dus, met dit lieve knuffeltje van Lilliputiens!

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Denken en gedrag
Afmetingen:18 x 14 x 9 cm
EANcode 5414834830262

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.