€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Albert activiteitenpaneel
Aantal: 1
Uw prijs
39,95

Lilliputiens Albert activiteitenpaneel

Artikelnr 83025
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,95

Als baby in een box hoef je jezelf niet te vervelen met dit activiteitenpaneel van Lilliputiens. Door de prachtige kleuren en stoffen word je er al vanzelf naar toe getrokken! Er zijn 9 verschillende activiteiten te ontdekken zoals een rammelaar, spiegel, belletje, ringen, knisperpapier, elastiek, labeltjes en beweegbare onderdelen. Waan jezelf in de jungle van Lilliputiens en ontdek wat daar te horen, te voelen en te zien is! Het paneel is gemakkelijk te bevestigen door de lintjes die je op 4 punten kunt vastbinden. Kan makkelijk op 30 graden gewassen worden.

Leerdoelen Onderzoeksdrang
afmeting:44 x 25 cm
EANcode 5414834830255

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.