€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Georges speelnest
Aantal: 1
Uw prijs
99,95

Lilliputiens Georges speelnest

Artikelnr 83002
Levertijd Direct leverbaar
€ 99,95

Dit prachtige speelkleed Georges van lilliputiens is een waar ontdekparadijs voor een baby. Verschillende stoffen en texturen om te voelen, knisperfolie, ringen, een spiegeltje, een rammelaar en beweegbare flappen. Ook de labeltjes vallen in de smaak om met kleine vingertjes aan te kunnen friemelen. Dit speelkleed van Lilliputiens is ideaal om mee te nemen door het dicht te ritsen en aan de handvatten met je mee te nemen. Fijn dat het ook op 30 graden gewassen kan worden. Een speelkleed als deze is ook geweldig als een baby'tje op zijn buik kan liggen en de wereld op een andere manier kan gaan verkennen.

Leerdoelen Onderzoeksdrang
Afmetingen: diameter 100 cm
EANcode 5414834830026

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.