€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Speelhandschoen
Aantal: 1
Uw prijs
19,95

Speelhandschoen

Artikelnr 5797
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,95

Gezellig met baby op schoot spelen met deze handschoen! Door met jouw vingers te bewegen kun je de bosvriendjes tot leven brengen. De boom aan de middelvinger heeft een rammeltje en de ringvinger is een vlinder die kan knisperen. In de handpalm kan het kindje zichzelf zien in de spiegel. Dat vinden alle baby's leuk! Er valt dus veel te ontdekken aan deze handschoen.Met het speelgoed van Haba bevordert u de ontwikkeling van u kind. Ons hoogwaardig design van vorm en kleur stimuleert de zintuiglijke waarneming en zorgt voor aan de leeftijd aangepaste ervaringen. Met speelgoed van Haba leert uw kind de wereld spelenderwijs kennen.

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Ooghandcoördinatie
Materiaalpolyester en spiegelfolie
Type kindAlle kinderen
Afmeting30 x 24 cm ( lxb)
EANcode 4010168057972

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.