€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys babygym pastel
Aantal: 1
Uw prijs
54,95

Plan Toys babygym pastel

Artikelnr 5260
Levertijd Direct leverbaar
€ 54,95

Heerlijk liggen en turen naar het heelal met planeten en raketten. De babygym van Plan Toys is ontzettend mooi om naar te kijken door de pastel tinten in combinatie met het blank hout. Door de zachte kleuren is het rustgevend om naar te kijken en staat de babygym van Plan Toys heel mooi in je interieur. Terwijl je kindje lekker ligt, vliegt er een raket over! En kijk daar, is het Mars of toch Pluto? De babygym van Plan Toys is geheel duurzaam, zo is de verf bijvoorbeeld geheel op waterbasis waardoor het goed geschikt is voor de allerkleinsten. De raket en de planeet zijn ook makkelijk te verwijderen en weer opnieuw op te hangen. Het heelal was nog nooit zo mooi!

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Denken en gedrag
Afmeting:64 cm x 56 cm x 50 cm
Materiaal: Rubberhout
EANcode 8854740052605

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.