€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys zintuiglijke tuimelaars
Aantal: 1
Uw prijs
23,95

Plan Toys zintuiglijke tuimelaars

Artikelnr 5258
Levertijd Direct leverbaar
€ 23,95

Deze drie houten zintuiglijke ballen van Plan Toys zijn geweldig om je kleintje te laten ontdekken en onderzoeken. De mooie zachte pastelkleuren van deze ontdekballen zijn al mooi om te zien. De vriendelijke gezichtjes kijken je aan en met alle drie de Plan Toys ballen is er wat anders te ontdekken. Zo heeft de ene een spiegeltje om in te kijken, de andere een zachte wollige stof om aan te voelen en de laatste is een rammelaar om geluid te maken of om te kijken naar de balletjes die bewegen als de bal aan het tuimelen is. Leg de drie ballen van Plan Toys in de kamer en je kleintje zal er vast en zeker naar toe kruipen of tijgeren om eens te kijken wat dat is! Ook leuk voor in de box.

Leerdoelen Gevoel en impuls, Grove motoriek en beweging, Onderzoeksdrang
Materiaal:hoofdzakelijk hout (rubberwood)
Afmetingen:diameter 1 bal ca. 6 cm
EANcode 8854740052582

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.