€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Speelfiguur lentevlinder
Aantal: 1
Uw prijs
17,50

Speelfiguur lentevlinder

Artikelnr 301851
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,50

Deze lentevlinder van Haba heeft veel in zich dat een baby en dreumes weet te boeien. Schud de vlinder heen en weer en ontdek dat hij mooi kan piepen. Voel de verschillende materialen, ontdek het rammeltje, de knispervleugel, en trek eens aan het ringetje......de vlinder zal beginnen te trillen. En dan nog zo'n lief gezichtje om naar te kijken en een kunststof stukje om op te bijten. Erg fijn bij doorkomende tandjes! Een interessant speelfiguur waarbij je je als kind niet hoeft te vervelen.

Leerdoelen Onderzoeksdrang
afmeting:ca 19 x 18 cm
materiaal:polyester en kunststof
EANcode 4010168218113

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.