€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ontdekkersspeeltje Lentebloem
Aantal: 1
Uw prijs
15,95

Ontdekkersspeeltje Lentebloem

Artikelnr 301849
Levertijd Direct leverbaar
€ 15,95

Deze vrolijke ontdek-lentebloem heeft vele bloemblaadjes die zijn gemaakt van stof met verschillende structuren, waardoor de tactiele waarneming gestimuleerd wordt middels het voelen. Sommige bloemblaadjes maken geluid: Het ene blaadje knispert terwijl een ander blaadje piept als je er in knijpt of rammelt. Door de ringen is het eenvoudig vast te grijpen en ook makkelijk ergens aan te bevestigen. Tevens is er een bandje met klittenband om de bloem handig op te kunnen hangen. Ook zit er een bijtring aan deze vrolijke bloem. Het blaadje met het spiegeltje heeft een trileffect

Leerdoelen Gevoel en impuls
Afmeting:diameter 22 cm
Materiaal:polyester, kunststof
EANcode 4010168218090

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.