€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Knuffeldoekje Karel Kaper
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Knuffeldoekje Karel Kaper

Artikelnr 301627
Levertijd direct leverbaar
€ 24,95

Dit knuffeldoekje is geweldig voor onderweg of in de box. Het zal baby's troosten en afleiden door de voel- en speelelementen die erin zitten. Het lieve en vrolijke clowntje zal al snel de aandacht van de kleintjes trekken. Daarnaast is hij ook heel zacht en knuffelbaar en kun je hem ook nog als handpop gebruiken om grappige verhalen mee te spelen.

Leerdoelen Onderzoeksdrang
EANcode 4010168216065

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.