€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Speeltrainer Tutatuta
Aantal: 1
Uw prijs
40,46

Speeltrainer Tutatuta

Artikelnr 2613
Levertijd Direct leverbaar
€ 40,46

Tuta, tuta daar komt de brandweer! Deze speeltrainer heeft grote aantrekkingskracht op de jonge ontdekker, de brandweerman kan worden uitgenomen, de brandslang kronkelt als er aan getrokken word, het vuurtje kan omhoog worden geschoven en ook de zon piept en rammelt er vrolijk op los.Kan heel eenvoudig door middel van zijn klittenband aan de spijlen van de box of een bedje worden vastgemaakt.

Leerdoelen Onderzoeksdrang
MateriaalPolyester
Type kindAlle kinderen
Afmeting48 X 25 cm.
EANcode 4010168026138

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.