€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lachende zonnespiegel
Aantal: 1
Uw prijs
19,95

Lachende zonnespiegel

Artikelnr 1004165
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,95

Dit is een kunststof babyspiegel met een zachte rand eromheen en met structuren en geluiden om te ontdekken. De lachende zon van velours, de regenbooglintjes en de knisperende vlinder zijn ontworpen om de aandacht van je kindje naar de spiegel te leiden. Door in de spiegel te kijken, leert je kindje zichzelf te herkennen en leert het de concepten \"ik\" en \"mij\". De spiegel kan los op de grond worden gebruikt of aan de box worden bevestigd. Zacht, veilig en het kan in de machine worden gewassen. De spiegel is samen met dr. Miriam Stoppard ontwikkeld. Zij staat in Groot-Brittannie zeer goed aangeschreven als opvoedingsdeskundige. Bij de spiegel zit een speelhandleiding met tips over hoe je hiermee kunt spelen en op een leuke manier de ontwikkeling van je kiind kunt bevorderen. (door Miriam Stoppard geschreven)

Leerdoelen Geen
Type kindAlle kinderen
EANcode 5011979576521

Over Galt

Galt is een merk afkomstig uit Engeland. Het speelgoed heeft veel kleur en is bedacht om kinderen spelenderwijs van alles te laten leren. Galt heeft speelgoed ontwikkeld voor kinderen van 0 tot en met ongeveer 10 jaar.
De Horlepiep verkoopt van Galt een aantal leuke producten voor baby's en de eerste jaren daarna. Daarnaast ook veel mooie puzzels, knutselspullen en ontdekdozen voor de wat oudere kinderen.