€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Draagbare vormenstoof
Aantal: 1
Uw prijs
27,95

Draagbare vormenstoof

Artikelnr P12502
Levertijd Direct leverbaar
€ 27,95

Met deze leuke draagbare vormenstoof van Pintoy leert je kleintje niet alleen op een leuke manier kleuren kennen, maar ook vormen. Natuurlijk is het passen en meten welk vormpje waarin moet, maar ook kun je zelf leuke spelletjes doen met je kleintje. Pak de......driehoek! Of pak het........vierkantje! Kun jij het lichtgroene blokje pakken? Stapel nu maar eens alle blokjes op elkaar! Maak een toren van 4 hoog. Zo zie je dat er genoeg mogelijkheden zijn met deze Pintoy vormenstoof, leuk en leerzaam houten speelgoed. Dit sorteermandje van Pintoy kun je ook zo meenemen als je ergens heen gaat. Ook nog eens praktisch dus!

Leerdoelen Fijne motoriek, Kleuren herkennen, Onderzoeksdrang, Ooghandcoördinatie, Ordenen, Ruimtelijk inzicht
Afmetingen:ca. 18,5 x 16,5 x 18 cm (doos)
Materiaal:hout
EANcode 8852031125021

Over Pintoy

Pintoy is een speelgoedfabrikant, gevestigd in Thailand, die sinds 1987 mooi en degelijk speelgoed maakt. Ze hebben al veel awards gewonnen vanwege de goede kwaliteit die ze waarborgen. Bij het ontwerp van al het speelgoed van Pintoy, wordt er vooral rekening gehouden met schoonheid, educatieve waarde, plezier, veiligheid, functionaliteit en duurzaamheid. 
Al het speelgoed van Pintoy is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. Uit onderzoek is gebleken dat de bomen op een rubberplantage net zoveel koolstofdioxide kunnen terugdringen als een bos. Dus speelgoed dat gemaakt is van de rubberboom is een milieuvriendelijke keuze.
In de Horlepiep verkopen we onder andere auto's, een hamerbank, poppenmeubels, muziekinstrumenten en vormenspellen van Pintoy.