€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Mosaico Maxi
Aantal: 1
Uw prijs
19,95

Mosaico Maxi

Artikelnr DJ08141
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,95

Met dit creatieve Mosaic-insteekspel Mosaico Maxi van Djeco (8141) kun je prachtige schilderijtjes samenstellen. Leg één van de 8 sjablonen met voorbeeld op de houten plank en vul het sjabloon met de gekleurde insteekknopjes. Dat kan naar aanleiding van het instructieboekje of maak je eigen creatie. Een leuke activiteit om de kleuren te leren kennen, je fijne motoriek te oefenen en je maakt ook nog kleurrijke schilderijtjes.

Leerdoelen Behendigheid, Concentratie, Fantasie, Fijne motoriek, Kleuren herkennen, Ooghandcoördinatie, Ordenen
Afmeting:22 cm. x 22 cm. x 5 cm.
Inhoud:8 sjablonen van verschillende landschappen, 1 houten insteekbord, 120 insteekknopjes in verschillende vormen/kleuren, instructieboekje
EANcode 3070900081413

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.