€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco vormenpuzzel 1,2,3,4, Bloop
Aantal: 1
Uw prijs
16,95

Djeco vormenpuzzel 1,2,3,4, Bloop

Artikelnr DJ06306
Levertijd Direct leverbaar
€ 16,95

Deze mooie vormenpuzzel in de vorm van een vis zal je kleintje uitdagen om te gaan sorteren qua vormen,kleuren en begrippen. De contouren van de vormen staan op de onderplaat afgedrukt, om uw kind te helpen gauw de juiste plek te vinden van de vormen. De kleintjes kunnen op deze vis 4 verschillende geometrische vormen stapelen. Je kind leert kleuren,vormen en hoeveelheden. Doordat de vormen steeds weer anders gestapeld kunnen worden, is dit een leuke bezigheid voor je kleintje. Ze kunnen eerst een eerste laag vormen puzzelen en als laatste nog een extra laag vormpjes in dezelfde vorm op de ander.

Leerdoelen Fijne motoriek, Kleuren herkennen, Ooghandcoördinatie, Ordenen
Afmeting:22 cm. x 14 cm.
EANcode 3070900063068

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.