€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Vormenstoof (9430)
Aantal: 1
Uw prijs
39,99

Vormenstoof (9430)

Artikelnr 9430
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,99

Een mooie stevige vormenstoof van hout met 6 figuren. De stoof heeft een stevige deksel die kinderen er zelf makkelijk op kunnen doen en er af kunnen halen. De figuurtjes hebben geen scherpe randjes, maar zijn heel mooi afgerond. In het begin vinden dreumesen het geweldig om de blokjes er uit te halen en er weer in te doen. Een activiteit die ze eindeloos kunnen doen. Later kunnen ze aan de gang met het puzzelen van de stukjes in de juiste vorm en zo de verschillende vormen en kleuren leren kennen. Een mooi cadeau voor een kindje dat 1 jaar wordt!!Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert. Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch \"vriendelijke\" houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout.

Leerdoelen Ordenenen, Ooghandcoördinatie
Materiaalhout
Type kindAlle kinderen
Afmeting15 x 15 cm
EANcode 8854740094308

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.