€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Magnetische bloempuzzel
Aantal: 1
Uw prijs
52,50

Magnetische bloempuzzel

Artikelnr 91010
Levertijd direct leverbaar
€ 52,50

In dit handige blik van Grimms zitten 104 kleurrijke houten onderdelen die magnetisch zijn. Erg handig want zo kun je alle figuren die je maakt vastplakken in het blik. Je kunt een prachtige bloemenmandala maken of fantasiefiguren. Je kunt eindeloos eigen creaties gaan maken die er stuk voor stuk prachtig uit zullen zien.

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Fijne motoriek, Ooghandcoƶrdinatie
materiaal:Europees Lindenhout uit duurzaam beheerde bossen
afmeting blik: ca 20 c 20 cm
aantal:104 magnetische houten delen
afmeting:de houten onderdelen zijn verschillende van vorm en afmeting, de dikte is 4 mm
EANcode 4048565910101

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!