€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Vormenbus Paulette
Aantal: 1
Uw prijs
29,95

Lilliputiens Vormenbus Paulette

Artikelnr 83261
Levertijd Direct leverbaar
€ 29,95

Een vormensorteerder in de vorm van een vw bus van Lilliputiens (83261). Paulette de kip brengt haar kuikentjes naar school. Help je mee de kuikentjes op de juiste plaats te zetten in de bus. Plaats de vormpjes in de juiste opening bovenin de bus. Zodra alles en iedereen aan boord is neemt Paulette de kip voorin de bus plaats en brengt haar kuikens naar school. Spelenderwijs leert je kleintje kleuren en vormen. Om te beginnen is dat al een leuke activiteit, blokken er in doen en er weer uithalen. Daarna kan er goed gepuzzeld worden met de 4 mooie blokjes.

Leerdoelen Ordenen, Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek, Fantasie, Concentratie, Behendigheid
Afmeting:27 x 16 x 17 cm.
Materiaal:berken multiplex
EANcode 5414834832617

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.