€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Ignace stapelpiramide
Aantal: 1
Uw prijs
21,95

Lilliputiens Ignace stapelpiramide

Artikelnr 83259
Levertijd Direct leverbaar
€ 21,95

Deze mooie stapeltoren van Ignace de ezel van Lilliputiens (83259) bestaat uit zowel houten als stoffen ringen in verschillende vrolijke kleurtjes en printjes. Stapel ze op allerlei manieren op elkaar! Of sorteer eens op vorm , maat of materiaal. De verschillende structuurtjes, vormpjes en kleurtjes stimuleren je kindje om lekker te onderzoeken en vanalles uit te proberen met deze leuke onderdelen. Het ezel-hoofdje heeft een vrolijk gezicht en staat mooi bovenop de stapeltoren! Deze stapelpiramide is erg geschikt voor kindjes vanaf 1 jaar, om de fijne motoriek mee te oefenen.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek, Concentratie, Behendigheid
Afmeting:10 x 10 x 23 cm.
Materiaal:hout en polyester
Leeftijd:1-2 jaar
EANcode 5414834832594

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.