€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Magneetspel; aankleedpop Lilli
Aantal: 1
Uw prijs
21,50

Magneetspel; aankleedpop Lilli

Artikelnr 7392
Levertijd Direct leverbaar
€ 21,50

In dit blik zit veel puzzelplezier voor alle fans van Lilli; met verschillende achtergronden en talloze kledingstukken, kapsels en accessoires kan Lilli steeds opnieuw het toneel op. Inhoud blik: 4 achtergronden, 54 magnetische puzzelstukken. Een leuke activiteit en handig om mee te nemen voor onderweg.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek
Materiaalmetaal en magneetfolie
Type kindAlle kinderen
Afmetingblik 20,5 x 20,5 cm
EANcode 4010168073927

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.