€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Geometrisch sorteerbord
Aantal: 1
Uw prijs
25,95

Geometrisch sorteerbord

Artikelnr 5125
Levertijd Direct leverbaar
€ 25,95

Prachtig ontwikkelingsmateriaal, dit sorteerbord met gekleurde geometrische figuren. Dit bord zal de oog-handcoordinatie en de fijne motoriek van een kind stimuleren. Maar ook het observatievermogen, logisch denken en de taalontwikkeling. Het is interessant om de kleuren te oefenen en te benoemen en het fenomeen van klein naar groot en van groot naar klein. De begrippen vierkant, rechthoek, rond/ cirkel en driehoek komen ook aan bod. De figuren kunnen zo op allerlei verschillende manieren in het bord gepuzzeld worden. Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert. Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch \"vriendelijke\" houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout

Leerdoelen Kleuren herkennen, Fijne motoriek
Materiaalhout (rubberwood)
Type kindAlle kinderen
Afmetingbord 18 x 18 cm, hoogste figuren (groen) zijn 8 cm
EANcode 8854740051257

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.