€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Magneetspel Peter en Paulines boerderij
Aantal: 1
Uw prijs
20,95

Haba Magneetspel Peter en Paulines boerderij

Artikelnr 301951
Levertijd direct leverbaar
€ 20,95

In dit leuke blik van Haba met het thema 'Peter en Paulines boerderij' ( 301951) zitten 122 magnetische onderdelen waarmee je verschillende boerderijtaferelen kunt creëren. In het blik zitten 4 verschillende achtergronden en talloze dieren, hekwerkjes, plantjes en mensfiguren en nog veel meer wat komt kijken bij de boerderij. Je kunt dus steeds een nieuw tafereel maken met de magneten die in dit Haba blik zitten. Het is ook een leuk blik om mee te nemen op vakantie, zelfs in de auto of in het vliegtuig kun je met de magneten aan de slag.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek
inhoud:4 achtergronden, 122 magnetische puzzelstukken
afmeting blik:ca 21 x 21 cm
materiaal:metaal en magneetfolie
EANcode 4010168218960

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.