€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Magneetspel snelle sportwagens
Aantal: 1
Uw prijs
20,95

Haba Magneetspel snelle sportwagens

Artikelnr 301948
Levertijd Direct leverbaar
€ 20,95

Dit Haba magneetspel snelle sportwagens (301948) zit vol puzzelplezier voor kinderen die van snelle auto's houden. In het blik zitten verschillende achtergronden en talloze auto's, wegdelen, rondetijden en nog veel meer wat komt kijken bij het racen. Je bent zelf degene die telkens een nieuw tafereel kan maken met de bijgevoegde magneten in dit Haba blik. Het Haba blik is ook heel handig mee te nemen op vakantie, zelfs in de auto of in het vliegtuig kun je met je magneten aan de slag!

Leerdoelen Fijne motoriek, Ooghandcoördinatie
Inhoud:4 achtergronden, 112 magnetische puzzelstukken
Afmetingen:21,5 x 21,5 x 3,3 cm (blik)
Materiaal:metaal en magneetfolie
EANcode 4010168218984

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.