€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Sorteerbox 'Ontdekkersdriehoek'
Aantal: 1
Uw prijs
34,95

Sorteerbox 'Ontdekkersdriehoek'

Artikelnr 301699
Levertijd direct leverbaar
€ 34,95

Het ontdekken van vormen en kleuren is heel interessant voor jonge kinderen. En als de vormen ook nog kunnen veranderen is het extra spannend! Met deze vormenstoof kan dat heel makkelijk. Door de draaiklep om te klappen, ontstaan er ineens andere vormen in combinatie met de onderste houten plaat. Dat zorgt weer voor nieuw sorteerplezier! In totaal kunnen er 6 verschillende vormen gemaakt worden.

Leerdoelen Fijne motoriek, Kleuren herkennen, Onderzoeksdrang, Ooghandcoördinatie
afmeting:22x22x15 cm (lxbxh)
materiaal: beukenhout en multiplex
EANcode 4010168216768

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.