€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Kleurrijk insteekspel
Aantal: 1
Uw prijs
17,95

Kleurrijk insteekspel

Artikelnr 2230
Levertijd direct leverbaar
€ 17,95

Dit kleurrijke insteekspel is een leuke activiteit voor peuters en kleuters. Een erg goede oefening voor de fijne motoriek en de oog-hand-coördinatie ook. Het pinnen-plankje kun je opvullen met gekleurde houten pinnen zoals jij dat wil. Je kunt een voorbeeld na maken of zelf iets ontwerpen. Inhoud: blank houten pinnenplankje, 25 pinnen in rood, geel, blauw en groen.

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Fijne motoriek, Ooghandcoördinatie
afmeting:insteekbord 12 x 12 cm
materiaal:beukenhout
EANcode 4010168022307

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.