€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Bouwset harten
Aantal: 1
Uw prijs
36,50

Bouwset harten

Artikelnr 10178
Levertijd direct leverbaar
€ 36,50

Met deze 11-delige houten set van Grimm's kun je veel mooie dingen maken. Het basishart en de twee blanke delen, kunnen samen een hart vormen waar je de gekleurde hartblokken in kunt passen. Maar je kunt er ook mee stapelen en balanceren. Erg leuk en goed voor de fijne motoriek en oog-handcoördinatie. Het materiaal van Grimms is ook heel mooi en sfeervol als decoratiemateriaal.

Leerdoelen Fijne motoriek, Onderzoeksdrang, Ooghandcoördinatie
afmeting:lengte 28 cm, hoogte 4 cm, dikte blokken 2-4 cm
materiaal:lindehout, geverfd met gifvrije verf op waterbasis en afgwerkt met plantaardige olie
EANcode 4048565101783

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!