€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Sorteerboom Pastel;
Aantal: 1
Uw prijs
22,50

Grimm's Sorteerboom Pastel;

Artikelnr 10161
Levertijd Direct leverbaar
€ 22,50

Tijd om alles netjes op te hangen aan deze Sorteerboom Pastel van Grimm's (10161)! Deze houten boom heeft 12 pinnen in de pastel kleuren van Grimm's. Wat ga jij er allemaal aan hangen? Deze sorteerboom is vooral goed te gebruiken in combinatie met de pastel Bouwringen van Grimm's (10163). Sorteer alle ringetjes op kleur en grootte, en hang ze aan de juiste tak op! Een goede training voor de fijne motoriek en een leuke manier om het herkennen van kleuren te oefenen. Het houten speelgoed van Grimm's nodigt uit tot creatief spelen, en is op een duurzame manier geproduceerd én geverfd.

Leerdoelen Ordenen, Kleuren herkennen, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Afmetingen voet:Diameter van 13 cm.
Hoogte:25 cm
EANcode 4048565101615

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!