€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Crocodile Creek Vloerpuzzel Boven en Beneden De Zee 48 st
Aantal: 1
Uw prijs
19,50

Crocodile Creek Vloerpuzzel Boven en Beneden De Zee 48 st

Artikelnr 76005
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,50

Deze prachtige grote vloerpuzzel van Crocodile Creek (76005) toont alles boven, én beneden in de zee! Ontdek wat er allemaal rond vliegt en zwemt op deze mooie vloerpuzzel van 48 stukjes. Kijk goed rond, want hoe langer je kijkt, hoe meer dieren je zal ontdekken! Deze vloerpuzzel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Leerdoelen Ordenen, Fijne motoriek, Concentratie
Aantal stukjes:48
Afmetingen plaat:51 x 51 cm
EANcode 0732396760052

Over Crocodile Creek

Crocodile Creek is een merk dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het merk maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en staat voor de veiligheid van kinderen en daarom werken zij uitsluitend met gifvrije materialen. Zo zijn de gebruiksvoorwerpen, zoals de broodtrommels, gemaakt van hoge kwaliteit kunststof, dat vrij is van BPA, PVC en phtalaten. De drinkbekers zijn gemaakt van roestvrij staal. De producten van Crocodile Creek zijn te herkennen aan hun vrolijke kleuren en ontwerpen. De printen komen terug op de verschillende artikelen zoals drinkbekers, broodtrommels en de rugzakjes. zodat je een mooie passende set voor naar school kunt samenstellen. 
De Horlepiep verkoopt ook graag de puzzels van Crocodile Creek, vanwege de mooie ontwerpen, de goede kwaliteit en mooi uitgevoerde opbergdozen.