€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Crocodile Creek vloerpuzzel Racedag F1
Aantal: 1
Uw prijs
22,50

Crocodile Creek vloerpuzzel Racedag F1

Artikelnr 40787
Levertijd Direct leverbaar
€ 22,50

Deze mooie puzzel van Crocodile Creek (40787) met erop afgebeeld verschillende raceauto's op een circuit zal menig Verstappen fan aanspreken. De puzzel bestaat uit 36 stukken . De puzzel zit mooi opgeborgen in een doos in de vorm van een raceauto.

Leerdoelen Ordenen, Fijne motoriek, Concentratie
Afmeting puzzel:68 x 50 cm.
Puzzelstuk:10 x 10 cm.
EANcode 0732396407872

Over Crocodile Creek

Crocodile Creek is een merk dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het merk maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en staat voor de veiligheid van kinderen en daarom werken zij uitsluitend met gifvrije materialen. Zo zijn de gebruiksvoorwerpen, zoals de broodtrommels, gemaakt van hoge kwaliteit kunststof, dat vrij is van BPA, PVC en phtalaten. De drinkbekers zijn gemaakt van roestvrij staal. De producten van Crocodile Creek zijn te herkennen aan hun vrolijke kleuren en ontwerpen. De printen komen terug op de verschillende artikelen zoals drinkbekers, broodtrommels en de rugzakjes. zodat je een mooie passende set voor naar school kunt samenstellen. 
De Horlepiep verkoopt ook graag de puzzels van Crocodile Creek, vanwege de mooie ontwerpen, de goede kwaliteit en mooi uitgevoerde opbergdozen.