€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Crocodile Creek Vloerpuzzel tuin van de feeen
Aantal: 1
Uw prijs
19,50

Crocodile Creek Vloerpuzzel tuin van de feeen

Artikelnr 40765
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,50

Puzzel een prachtige tuin vol feeën in elkaar met deze mooie vloerpuzzel van Crocodile Creek (40765)! Kun jij alle feeën ontdekken in de toverachtige tuin? De grote kartonnen puzzelstukken zijn gemakkelijk vast te pakken voor kleine kinderhandjes, en zijn opgeborgen in een mooie gevormde doos van een prachtige fee! De puzzel, met 36 stukjes, is geschikt voor kinderen van 3 jaar.

Leerdoelen Ordenen, Onderzoeksdrang
Aantal stukjes:36
Afmetingen doos:29 x 22 x 8 cm
Afmetingen puzzelstukjes:ca. 10,5 x 7,5 cm
EANcode 732396407650

Over Crocodile Creek

Crocodile Creek is een merk dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het merk maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en staat voor de veiligheid van kinderen en daarom werken zij uitsluitend met gifvrije materialen. Zo zijn de gebruiksvoorwerpen, zoals de broodtrommels, gemaakt van hoge kwaliteit kunststof, dat vrij is van BPA, PVC en phtalaten. De drinkbekers zijn gemaakt van roestvrij staal. De producten van Crocodile Creek zijn te herkennen aan hun vrolijke kleuren en ontwerpen. De printen komen terug op de verschillende artikelen zoals drinkbekers, broodtrommels en de rugzakjes. zodat je een mooie passende set voor naar school kunt samenstellen. 
De Horlepiep verkoopt ook graag de puzzels van Crocodile Creek, vanwege de mooie ontwerpen, de goede kwaliteit en mooi uitgevoerde opbergdozen.