€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Crocodile Creek Vloerpuzzel Jungle vrienden
Aantal: 1
Uw prijs
22,50

Crocodile Creek Vloerpuzzel Jungle vrienden

Artikelnr 40763
Levertijd Direct leverbaar
€ 22,50

Puzzel en zoek de kleurrijke jungledieren bij elkaar. Deze mooie stoere vloerpuzzel van jungle dieren van het merk Crocodile Creek (40763) heeft een kleurrijke afbeelding van allerlei kleine en grote jungle dieren. De puzzel bestaat uit 36 extra grote en dikke puzzelstukken. De puzzel zit verpakt in een prachtige, stevige silhouet geschenkdoos. Crocodile Creek producten voldoen aan alle veiligheidsnormen. De puzzel heeft een afmeting van 50 cm. x 68 cm. Ken jij alle dieren uit de jungle al?

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Ordenen, Fijne motoriek, Concentratie
Afmetingen puzzelstukje:8,5 x 7 cm
Afmetingen puzzel:50 x 68 cm
EANcode 0732396407636

Over Crocodile Creek

Crocodile Creek is een merk dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het merk maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en staat voor de veiligheid van kinderen en daarom werken zij uitsluitend met gifvrije materialen. Zo zijn de gebruiksvoorwerpen, zoals de broodtrommels, gemaakt van hoge kwaliteit kunststof, dat vrij is van BPA, PVC en phtalaten. De drinkbekers zijn gemaakt van roestvrij staal. De producten van Crocodile Creek zijn te herkennen aan hun vrolijke kleuren en ontwerpen. De printen komen terug op de verschillende artikelen zoals drinkbekers, broodtrommels en de rugzakjes. zodat je een mooie passende set voor naar school kunt samenstellen. 
De Horlepiep verkoopt ook graag de puzzels van Crocodile Creek, vanwege de mooie ontwerpen, de goede kwaliteit en mooi uitgevoerde opbergdozen.